Yuuki CrossAdministrator
...
Nowy użytkownik
Przechadzając się przez korytarze Isha zastanawiała się jak to będzie kiedy skończy szkołę. Gdzie się będzie podziewać? Jej rodzice nie odzywają się już do niej. Z kieszonkowego rzadko kiedy udaje się jej się zebrać na coś dla siebie (kieszonkowe dostaje od rady miasta) W rękach niosła paczkę. Była zaciekawiona co w niej będzie, ponieważ nigdy nie otrzymuje paczek, a ta cudem była zaadresowana do niej.Nie było Nadawcy...
-Kurde... Chyba poszłam za daleko i minęłam pokój.
Szepnęła sama do siebie. Nagle usłyszała czyjś szept...
-Gdzie idziemy Fenderze?
-Nie wiem Alie.
-Fenderze czemu nie powiesz swoim kolegom, że ze mną chodzisz?
-Nie wiem Alie.
-To spadaj! Nigdy nie chcesz żeby ktoś o nas wiedział! To zaczyna mnie denerwować!
Alie wybiegła zzazakrętu i pobiegła do swojego pokoju.
-Alie zaczekaj!
Zawołał za nią Fender, ale jak zauważyła Isha nie pobiegł za nią. Nie zależało mu na niej.
-Dobrze, że nie jestem zakochana.
Mruknęła Isha i odwróciła się na pięcie w stronę swojego pokoju.
Moderator
' Chłopak szedł właśnie korytarzem, wracał z łazienki. Wziął kąpiel, a przy tym zastanawiał się co się dzieje z Tasumi. Jednak teraz ubrany w czysty mundurek zamierzał zobaczyć co się dzieje na dworze. Uśmiechnął się tajemniczo i zajrzał do szafeczki,w której trzymał klucz do swego pokoju. '
Moderator
' Hanabusa właśnie zamierzał tworzyć swój pokój, jednakże zdziwiony postacią dziewczyny postanowił jeszcze chwilę przy niej pobyć. - Wybiegłaś w samym szlafroku ? - Rzekł nieco zdezorientowany, ale cóż widocznie jej się spieszyło. Uśmiechnął się chłodno. '
-Eh... strasznie się spieszyłam. Rima jeszcze nie wróciła pomijając to że te śmieszne przyjęcie się skończyło Ciebie nie było a mi się śnił koszmar więc to był dobry pretekst by wybiec z pokoju. A poza tym nawet ten szlafrok jest dłuższy od moich normalnych strojów.-uśmiechnęła się nieco speszona
Moderator
' Hanabusa wysłuchał tego potoku słów, w końcu spytał. - Co zamierzasz teraz zrobić ? - Uśmiechnął się nikle po czym otworzył drzwi do swego pokoju, jednak nadal czekał na odpowiedzieć Tasumi. '
Moderator
' Hanabusa schował klucz do kieszeni i zagwizdał. - A do mojego pokoju ? - SPytał spokojnie, a jego niebieskie oczy skupiły się na Tasumi. '
Moderator
' Hanabusa przejechał ręką po jej policzku, - Szczerze mówiąc, to mi to nie będzie przeszkadzało. - Powiedział i podrapał się po głowie z uśmiechem. '
Użytkownik
Shiki właśnie szedł do swojego pokoju. Wziął z szafki klucze i powolnym krokiem zmierzał w stronę swojego "mieszkanka"
Moderator
' Hanabusa ziewnął i wyszedł na korytarz, bo o dziwo nie słyszał tłukących się kieliszków, ani innych przedmiotów. Zauważył Shikiego, podszedł do niego i rzekł - I jak było na imprezie ? Wcześnie wróciliście jak na Was. - Powiedział z przekąsem. '
Użytkownik
Shiki ciężko westchnął
-A jak ktoś z nocnej klasy może się bawić na imprezie z dzienną?-zapytał zmęczony-Te twoje dziewczęta chociaż mdleją na "Pif Paf" ale nasi fani są nieugięci...-dokończył po czym zaczął się wlec do pokoju
-A jak u Ciebie?-zapytał zaciekawiony